Aquells que no coneixes les llums LED amb coneixement

- Jun 28, 2017-

En les nostres vides, bàsicament tothom veurà les llums LED amb llums expedits per la llum, però molta gent sap poc sobre aquest producte. Llavors què és els llums LED amb ell, llums LED amb la finalitat de l'ús d'on, donar-nos Quins beneficis? Com podem triar llum d'alta qualitat amb productes?

Com un negoci LED llums durant molts anys, per a molts edificis de gran alçària per il·luminació, per les incomptables viles immobiliària proporcionar als professionals de productes d'il·luminació, paisatge utilitzo la meva pròpia experiència per a vostè per explicar el coneixement bàsic de llums LED amb.

Llums LED es divideixen en llums d'alta pressió i baixa tensió bar lleuger

Llums de LED amb la diferència més important no és les boles de llum, però el voltatge és diferent. Directament connectat a 220V la xarxa és un cinturó de llum alta pressió, i cinturó llum baixa tensió però es refereix a 12V suau llum tira i 24V suau llum bar. 220V llum d'alta pressió amb una làmpada petita amb un endoll per aconseguir la instal·lació, així que la llum amb una llum florides. I barra de llum suau de 12V és necessari canviar amb l'alimentació a canviar la tensió, pot accedir la xarxa de 220V, si és 12V RGB llum cinturó, a més d'alimentació commutada, però també han de coincidir amb el controlador Caixing. Però ara la saviesa de llums LED, ha presentat un conjunt d'integració de poder de subministrament i controlador del controlador integrat de commutació, només pot utilitzar un controlador integrat per aconseguir el color llum variable.

Llums de LED amb el color es divideix en monocrom i color

Ara la TV també està dirigit, quin tipus de color es poden visualitzar. Aquest principi és el mateix amb les llums LED. Si vol pot fer quin color, quin tipus d'efecte es pot aconseguir. Però perquè la funció principal de LED llums amb la pantalla no és com una exhibició, però l'ambient de rendició. Així més utilitzats o un sol color basats. Com la família interior és una sensació càlida, tèbia generalment llums LED blancs amb les principals. Dins de l'oficina és el blanc principal, els generals centres comercials en forma de taulell quan la llum, com utilitzar blau. I els que ho fan de nit, com cases de cervesa, bars, sales de ball són particularment com una dinàmica de color RGB llums. Com el color no és el mateix, el preu de la llum amb una petita diferència. Però perquè la llum amb un sol color i llums de colors amb l'ús de l'endoll i el control no és el mateix, així la classificació principal, que és blanc i negre o color.

 

Llums LED, amb l'ús principal d'on

Baixa tensió llums PORTATS amb un lloc especial per utilitzar, per exemple, ara comprem Europea LED llums, llum dins la moderna llum LED, els llums LED de baix voltatge. Hi ha esports sabates intensificar intermitent, que també és llums Portats amb, no pot pensar en això? Per descomptat, hotels de cinc estrelles i centres comercials a tocar l'esquena del lloc, hi ha alguns comptadors de cosmètics, comptadors de tabac, comptadors de telèfon mòbil, publicat a l'esquena del vidre són llums d'il·luminació LED. La majoria dels seus inesperat és la silueta d'alguns edificis de gran alçària que molta gent li agrada utilitzar llums de baix voltatge impermeables per instal·lar Oh. Hi ha l'hotel i habitació KTV dins, sota els ràfecs, hi ha un vidre dins la llum, que és dins de les llums LED. Pel que fa a la utilització de pressió alta o baixa pressió? Ambdós poden ser utilitzats, però el cost de la cinta de llum baixa pressió és lleugerament superior.

Cinturó lleugers d'alta pressió a causa de la instal·lació és simple i convenient, el lloc més comú és el solc fosc menjador familiar. Parc, l'hotel abans que les envolta el cos lluminós d'arbre, hi ha moltes botigues per atreure l'atenció dels consumidors, directament a la botiga al voltant del cercle al voltant d'un munt de llums LED amb.


Un parell de:Tubs LED microones radar sensor principi i la característica? Següent:Popularitzar 59 realçar ~ 2017 Guangzhou il·luminació just després de la sensació