La tendència de les llums LED de fàbrica

- Mar 10, 2017-  Amb la tecnologia d'il·luminació LED segueix madurant i el desenvolupament, els estàndards de rendiment i seguretat, tant en l'àmbit nacional, el nivell de la indústria i l'àmbit local han estat plenament comprensió, també va fer una gran quantitat d'aquest tipus de norma. En general, els indicadors de seguretat i rendiment són els llums LED de la fàbrica dels temes més sensibles en la tendència de desenvolupament de la tecnologia.

En l'actualitat, els problemes d'intercanviabilitat i de normalització interfície de llums de la fàbrica led s'han convertit en els productes d'enllumenat públic una àmplia gamma d'ús i la promoció de la clau.

Fins i tot si la vida útil dels LED llums de la fàbrica és més de 50000 hores sis anys, el propietari també s'enfronten a un problema de reemplaçament. Per làmpades i llanternes tradicionals, el propietari només ha de substituir la font de llum, llums i llanternes és la vida útil de la coberta del llum pot en general més de 20 anys. Per la tendència de llums de la fàbrica LED integrals és que el propietari només ha de substituir la placa o conductor. A més, si és diferent fabricant de llums de fàbrica LED no és intercanviable, el propietari és l'ús es veurà afectada per fabricant, basat en el desenvolupament de la "estandardització interfície, modular, control intel·ligent de les llums de la fàbrica LED tenen un significat molt important en el mercat de la il·luminació LED.


Un parell de:Top 10 Notes d'Il·luminació d'interior Següent:Un pou - la il·luminació de l'hotel americà conegut