La solució de llum no llum

- Jul 12, 2017-

Quan el tub fluorescent no és brillant, podem utilitzar la següent diverses maneres de resoldre aquest problema

 

1, comprovar el llum canviar i convertir-lo en la posició connectat, estirar l'interruptor del cable descargolar la tapa per veure, les dues terminals que estan connectats, estirar uns interruptors pot veure clarament, el canvi de paret en general està connectat quan la posició de la part superior del

 

2, amb un bon començament per preparar un bon començament per reemplaçar el fracàs d'un entrant de làmpada de tub, el mètode és pessigar el shell d'Entremès, agulles d'un determinat angle, vostè pot guanyar avall, establir un entrant quan la direcció oposada de rotació , Si el fracàs de l'Entremès després de la substitució, la llum ha de ser una llum normal.

 

3, amb les dues mans aguantant una mica al seu torn de la làmpada, i a vegades un entrant immediatament intermitents, la llum de la llum, és perquè el torn del seient làmpada i tub contactar amb bo.

 

4, treure's l'altre ús normal d'una làmpada de llum bona substitució culpa, com llum de llum, es pot concloure que la llum de culpa ha estat dolent.

 

5, manteniment cal estar de peu sobre una cadira de fusta seca, per evitar la fuga de paraigües de llum de ferro i altres circumstàncies imprevistes.


Un parell de:Funcionament i característiques de la il luminació Següent:Il·luminació de llibreries en les tres formes comunes