La situació actual i el patró d'il·luminació artística moderna

- May 06, 2017-

Resum: il·luminació de l'art modern i minimalista (des d'ara, els llums modernes), és molt popular en els darrers anys, una subcategoria, al voltant del 10% del segment de la indústria d'il·luminació decorativa 10% de participació.

 

Llums modernes també s'estan movent cap a la diversificació i segmentació. Amb un enfocament en la geometria espacial, un sentit de la ciència i la tecnologia i el sentit de la moda és relativament forta, prestar atenció a minimalista i exquisida; tal com penjant de llum lineal, LGP llum pendent, tota la categoria a l'era de colors.

 

llums modernes confiar en la creativitat i el disseny de guanyar, només es basen en la imitació i el plagi és difícil arribar lluny. Fins i tot si es pot guanyar un favor temporal del mercat, no pot aconseguir el desenvolupament a llarg termini. Així que moltes empreses estan destinats a ser de curta durada. I alguns fort desenvolupament de l'empresa, no només per destacar, però també serà constant desenvolupament. El futur, si el ràpid desenvolupament, estable i sostenible, és una marca de la llum moderna pot ser la clau per al mercat. Per descomptat, la capacitat de desenvolupament de producte de les petites micro-empreses, el futur també pot ser invencible.

SEO CINDY PIC.jpg

Un parell de:LED llum highbay lineal Següent:L'avantatge i l'ús de LED lineal triproof-impermeable (IP65)