La importància de la il·luminació de l'oficina per treballar

- May 22, 2017-

La importància de la il·luminació de l'oficina per treballar


Recentment, la plataforma digital de notícies de negocis d'Atlantic Mitjana, quars, ha posat en marxa una discussió de la il·luminació d'oficines, on un col·lega a l'oficina de Nova York ha posat en marxa una votació sobre l'eina de xat intern per triar la llum brillant o suau.

 

Per què és una discussió sobre la il·luminació portat tan intens?

 

No hi ha dubte que la llum va a estimular el cos per produir una resposta fisiològica clara. Psiquiatre Baba Pendse se centra en els efectes de la llum sobre la salut mental humana. Ell creu que la il·luminació es pot ajustar el ritme del cicle biològic, el que resulta en el somni, l'estat d'alerta i l'impacte en el rendiment.

 

Per contra, la llum forta, sobretot després de la nit de la llum és fàcil d'ajudar a les persones a mantenir-se despert. Fins i tot l'ús de la llum en el cos humà, la comunitat mèdica no és una teràpia de llum per ajudar a la rehabilitació del càncer, millorar la qualitat del son en pacients amb demència i ajudar-los a revertir la frustració.

 

De fet, la majoria de les persones se sentin còmodes llum del sol a la natura, la llum solar és la més d'acord amb les lleis de la natura, pot millorar el rendiment en el treball de forma natural i bo per a la salut humana. Universitat del Nord-oest dels Estats Units ha publicat una transfronterers resultats de l'experiment nervi que en absència de finestres en l'eficàcia de la feina d'oficina que en l'ambient normal al sol que a l'oficina sota la il·luminació artificial és més propici per millorar l'estat d'ànim, augmentar la moral, reduir la fatiga.

 

Sobre la il·luminació de l'oficina no només la il·luminació sinó també la UGR és important. La nostra llum de sostre LED lineal amb la UGR <19, protegiran="" els="" seus="" ulls="" i="" això="" és="" una="" llum="">


Un parell de:LED llums de control de veu anàlisi fabricant passadís passadís suport de la llum de control de veu de l'escala s'ha trencat, no brillant, fracàs? Següent:al màxim a prova d'aigua es connecta per a l'anàlisi d'impacte de les llums LED a l'aire lliure