L'impacte d'enlluernament en la comoditat per a il·luminació interior dirigit

- Jul 13, 2017-


Brillantor és degut a la distribució aparent de brillantor o brillantor en el camp de visió, o hi ha un contrast extrema, que provoca un fenomen visual que provoca sensació incòmoda o redueix la capacitat d'observar un detall o un objectiu. Segons l'impacte d'enlluernament en la visual, es pot dividir en incòmode brillantor i resplendor de la discapacitat, en la il·luminació interior, la general no apareixerà enlluernament discapacitat, hi ha reflexos més incòmode. En les "normes de disseny il·luminació arquitectònica" (GB50034-2004), brillantor com un indicadors de qualitat d'il luminació i l'ús de l'índex d'enlluernament unificat (URG) per a l'avaluació.

 

La formació d'enlluernament es pot considerar que la llum emesa per la font d'enlluernament per formar una cortina de llum brillant a la retina superposades a la imatge de l'objecte, la llum cortina per a reduir el contrast de la imatge, l'objectiu es fa difícil de veure.

 

Des de la Perspectiva d'anàlisi d'eficàcia visual, resplendor afectarà la percepció visual, gent produirà irritabilitat i incòmode estat d'ànim, l'impacte en salut mental de les persones.

 

L'índex d'enlluernament uniforme de font de llum experimental

 

Per avaluar l'efecte d'enlluernament en la comoditat de la il·luminació, 5 w / LED blanc fred 7W, 5 w / 8w abric blanc LED i 25 w / 40W / incandescència de 60W van ser utilitzats per a 7 tipus de font de llum resplendor avaluació experiment. Aquestes set tipus de fonts de llum són bombeta E27 llum, la superfície llisa amb vidre glaçat. Primera mesura l'índex d'enlluernament uniforme (UGR) de cada font de llum, els resultats obtinguts en la taula 1.


Font freda brillantor blancs dóna la sensació de enlluernadores, major poder de la sensació de font de llum més evident; persones d'origen càlid resplendor blanc tenen un sentit de nebulosa, sobretot en el mateix entorn de fons de color. Si la font de brillantor blancs fred o càlid resplendor blanc font, quan la font d'enlluernament i fons color de medi ambient d'il·luminació és diferent, la font d'enlluernament destacarà el fons, per atreure l'atenció de l'ull, especialment la brillantor de la resplendor font, fer els ulls incòmode fins i tot urticants. En la selecció de l'enllumenat d'oficina, hauria d'utilitzar el mateix color de la font de llum, llevat que hi hagi un propòsit específic, o no hauria de ser barrejat amb diferents colors de la llum, per evitar la formació d'enlluernament importants i no ha de triar una font de gran potència. Font freda brillantor blancs en el context de fred blanc té una alta precisió visual i bona experiència psicològica, càlid resplendor blanca en el fons blanc càlid, encara que la precisió del material no és baix, però la gent se sent borrós i difús, de l'esperit. Des del punt de vista brillantor, és recomanable que la il·luminació oficina triar poca llum freda llum blanca com una font de llum, llums fluorescents i baixa potència llums de LED blancs freds


Un parell de:Tailàndia LED Expo Següent:Ha de seguir els principis d'elecció portat il·luminació