La conducció de la font d'alimentació soroll es pot resoldre, ja saps?

- Jun 08, 2017-

Els que han realitzat el treball de desenvolupament tenen tal experiència, proves de subministrament de potència de commutació   La llum lineal LED o l'experiment han escoltat productes similars per reproduir una fugida de pressió greu o d'alta tensió treure el so de no desitjat: el so és gran o petit, o de vegades no; El seu ritme o profund o dur, o canvi de tots els que tenen.


El soroll de l'àudio en general es refereix a la pròpia font d'alimentació del commutador en el procés de treball, pot ser escoltat per les orelles de la freqüència de senyal d'àudio de 20-20 kHz. Els components electrònics i magnètics de la freqüència d'oscil·lació en el rang auditiu humà, produiran un senyal que es pot escoltar. Aquest fenomen s'ha conegut al principi de la investigació de la conversió de poder. Els transformadors que operen a 50 i 60 Hz produeixen sovint un soroll acústic molest. Si la càrrega és modulada per un element d'àudio, el convertidor de corrent que funciona a una freqüència d'ultrasons constant també genera soroll d'àudio.


A baix nivell de potència, el senyal d'àudio sol ser independent del convertidor. No obstant això, el dissenyador potser vulgui reduir l'emissió acústica del seu circuit. En un convertidor AC-DC de baixa potència, les fulles bàsiques de transformadors de 50 o 60 Hz es solden junts per reduir el soroll de CA a un nivell acceptable. Els convertidors de commutació d'alta freqüència del transformador de ferrita també utilitzen una tecnologia similar.


En el passat, l'equip d'enginyeria d'àudio avançat es va utilitzar per estudiar la radiació acústica de la font d'alimentació de commutació. Aquest dispositiu pot mesurar el nivell de pressió sonora absoluta i l'espectre sonor amb molta precisió, però la percepció humana del so és molt subjectiva. És difícil dir quanta so s'escolta i és més difícil determinar quina part del soroll d'una aplicació en particular es considerarà soroll insuportable.


La radiació sonora és similar a la radiació electromagnètica, però no hi ha un punt de referència general per mesurar la tolerància auditiva. Per tant, el dissenyador pot manejar els problemes relacionats amb el soroll de l'àudio i reduir la radiació sonora del producte segons les pautes següents.Un parell de:Quins requisits temporals de la il·luminació de l'edifici civil? Següent:LED llums de control de veu anàlisi fabricant passadís passadís suport de la llum de control de veu de l'escala s'ha trencat, no brillant, fracàs?