Il·luminació de supermercats

- May 24, 2017-

Il·luminació de supermercats


Les botigues de supermercats són llocs de compres dels consumidors, per mantenir la botiga molta llum i la coordinació del color, per crear un entorn de compra còmode per als consumidors per crear un bon ambient de compres, el disseny de supermercats també és molt important.

La il·luminació de l'atmosfera pot eliminar l'ombra, en la pantalla especial per crear efectes diferents, no només pot encendre els productes, sinó que també es pot utilitzar per dirigir la paret, crear un ambient. Es pot il·luminar directament el model, i fins i tot es pot utilitzar per il·luminar els cartells impresos. La relació entre la il·luminació i el personal de visualització és la més directa. A la finestra, les llums de l'atmosfera es poden afegir amb filtres per crear una varietat de colors de la llum, resultant en efectes dramàtics. A la botiga, l'ambient de la llum pot fer que la visualització de les mercaderies sigui més distintiu, l'atmosfera requereix més llum de lluminositat, generalment amb focs incandescents o focus incandescents. El focus pot centrar-se en una part del reflector que pot il·luminar un rang més gran. Per mostrar el rang d'il·luminació amb l'atmosfera per aconseguir resultats espectaculars, mostra el personal per resoldre els problemes, és a dir, problemes de color clar i fosc i de color. El personal de visualització pot aplicar els fenòmens observats i l'experiència obtinguda de la llum del sol a la il·luminació de la natura i aplicar-la a la il·luminació de la pantalla. La il·luminació de la botiga està majoritàriament il·luminada des de dalt o al costat. Perquè la llum des de baix cap amunt, fàcil de mostrar dispositius o mercaderies per bloquejar, i la formació d'ombres. Pel que fa al costat de la irradiació, els mobles es mostren més apropiats.

La nostra empresa és adequada per a les llums d'enllumenat de supermercats que són principalment la sèrie TEC001LIN01, la seva característica principal s'utilitza en la barra de llum de doble fila, es poden aconseguir diverses maneres d'acoblament, augmentar la seva brillantor d'il·luminació.Un parell de:Està en marxa LED molt especial Següent:L'era industrial de 4.0, què tal el desenvolupament de la il·luminació industrial LED?