Il·luminació sabata

- Jun 30, 2017-

En botigues de sabates diferents, sovint ens porten que una sensació diferent, a més d'exhibició i decoració, el més important és la configuració d'il·luminació de botiga de calçat. Avui per a tothom parlar sobre els detalls de la sabata dins la configuració d'il·luminació d'aquelles coses.

Quina és la funció de configuració bona il·luminació

L'aplicació de llum portat a la botiga de calçat a la Xina és molt ampli, incloent-hi la finestra, sabata, sostre utilitzarà la llum, el mateix és un parell de sabates, mostrar a la llum i sense llums mostrar l'efecte és completament diferent. Així fins i tot de dia, molts calçat botiga llums són sempre encesa.

Portat il·luminació no només donar sabates per proporcionar un ambient còmode, però també l'ambient de la botiga tot, que en les mateixes condicions molt estimular el desig de consumidors comercials, augmentar les vendes de botiga, però també molt en gran mesura a millorar el nivell i textura de producte.

Com configurar una bona llum

Principi 1: harmonia llum i la unitat

A la botiga de calçat, de vendes producte se centra en el disseny de finestra i l'enfocament de l'aparadorisme és com utilitzar la llum científica, llum raonable, juntament amb una bona imatge, Atrezzo, color i text Descripció, sens dubte pot realçar la textura de la tot producte.

A la bombeta dirigit disseny és important punt és la llum a l'harmonia i el fons del producte i la finestra amb la coordinació, sinó també prestar atenció als diferents estils de color de sabates i detalls del diferent tractament per a les necessitats específiques de la llum que ens obliga a més configuració pot ser adequat per a la majoria dels productes de la llum i la majoria dels productes per mostrar la coordinació.

 

 

 

 


Un parell de:Ha de seguir els principis d'elecció portat il·luminació Següent:Desenvolupament de LED