dissenyador d'il·luminació d'alt nivell com triar llums LED lineals

- May 22, 2017-

Dissenyador d'il·luminació d'alt nivell com triar llums LED lineals


Des del nivell d'il·luminació, la il·luminació vertical, distribució harmoniosa, l'aparença d'il·luminació i l'estètica espai arquitectònic, l'enlluernament, estroboscòpic, modelat d'objectes, ombres, alt punt de llum, la geometria visual, control i regulació d'aquests aspectes a considerar. Altres persones com triar, crec que la majoria de la basen en la sensació d'ella.

 

a / Nivell d'il·luminació (base) d'acord amb el nivell d'il·luminació requerit per a l'operació

 

Trieu: (d'acord amb l'espai de la forma funcional de l'elecció, la restauració d'entreteniment oficina i un altre espai diferent, determina els requisits de la nostra elecció de llum penjant de led) d'alimentació adequada i la potència total.

 

L'alt flux lluminós adequat - l'energia bàsica necessària per a la il·luminació; (Il·luminació no és més brillant és el millor, d'acord amb els requisits de la funció espai, seleccioneu la il·luminació adequada.

 

Adequada intensitat de la llum - un simple augment de flux lluminós no és necessàriament efectiva, només la llum adequada per aconseguir el propòsit.

 

b / il·luminació Vertical il·luminació vertical

 

Un bon espai amb l'objecte, és la necessitat d'il·luminació horitzontal + il·luminació vertical pot ser perfectament descrit. Aquest punt al museu, l'espai de negocis més necessiten atenció.

 

Sobre damunt de dos punts, la nostra llum lineal, tots tenen un IES o de les solucions d'il·luminació pot ajudar a triar la llum adequada, especial per a gran projecte.


Un parell de:LED de la unitat tres grans tendències tècniques en les preocupacions del mercat Següent:Com jutjar la qualitat de la llum del panell LED ultra prima