Secret: Com és l'envelliment de llum LED?

- May 13, 2017-

Per quant de temps és bombeta incandescent de vida més llarga del món? Ha estat 115 anys d'edat aquest any.

 

Això ha de ser només un exemple de màgia, per diverses raons, que solen utilitzar l'experiència sol ser: acaba de comprar de tornada els llums, l'ús és molt brillant. L'ús de molt de temps, la brillantor de la llum baixa lentament fins a l'últim extingit.

 

Fracàs de llum LED per als dos factors principals següents:

a. El producte en si LED problemes de qualitat:

1. xip LED usat en mala qualitat, l'atenuació de brillantor més ràpid.

2. defectes del procés de producció, el refredament xip LED no poden ser ben deriven de la clavilla de PIN, el que resulta en la temperatura xip LED és massa alta per augmentar l'atenuació xip.

  b.Utilice condicions:

1. LED d'unitat de corrent constant, una mica d'il·luminació LED de gran alçada mitjançant accionament causes de tensió, de manera que l'atenuació LED massa ràpid.

2. corrent d'excitació és més gran que les condicions nominals del variador.

 

De fet, portat al fracàs llum producte LED per moltes raons, però el problema més crític o de refredament. Com millor sigui el rendiment tèrmic, menor és la temperatura de funcionament del LED, com més petit és el fade llum, major serà la vida del LED.

 

La nostra aquest vestit de llum lineal per a la fàbrica, supermercat, magatzem, amb els millors xips LED que van passar el LM-80, i utilitzen el perfil d'alumini, que amb l'índex de dissipació de calor, de manera que la nostra garantia estàndard de llums és de 3-5 anys.

图片1.png

Un parell de:Estat actual i la tendència de desenvolupament de llums LED i llums lineals en els Estats Units Següent:La solució del sistema Tridonic presenta compacte per Focus lineals - Quarta Generació DLE