la llum ambiental

- May 06, 2017-

Recentment, la plataforma digital de notícies de negocis d'Atlantic Mitjana, quars, ha posat en marxa una discussió de la il·luminació d'oficines, on un col·lega a l'oficina de Nova York ha posat en marxa una votació sobre l'eina de xat intern per triar la llum brillant o suau.

No hi ha dubte que la llum va a estimular el cos per produir una resposta fisiològica clara. Psiquiatre Baba Pendse se centra en els efectes de la llum sobre la salut mental humana. Ell creu que la il·luminació es pot ajustar el ritme del cicle biològic, el que resulta en el somni, l'estat d'alerta i l'impacte en el rendiment.

Per tal de fer front amb el sol va a secretar cortisol, la serotonina i altres hormones, més intens com més la secreció d'hormones, les emocions, la gana i per tant es veuen afectats. Això explica per què les persones seran somnolent sota la tènue llum.

Per contra, la llum forta, sobretot després de la nit de la llum és fàcil d'ajudar a les persones a mantenir-se despert. Fins i tot l'ús de la llum en el cos humà, la comunitat mèdica no és una teràpia de llum per ajudar a la rehabilitació del càncer, millorar la qualitat del son en pacients amb demència i ajudar-los a revertir la frustració.

A més, la relació entre la llum i l'estat d'ànim hi ha una altra explicació. MarkRea, director de l'Rensselaer Polytechnic Institute Centre d'Investigació i, va dir: "Si deixa que els treballadors se sentin en la penombra de fer el treball manual fi i tediós, que serà avorrit."

Així Rea creu que el desig de la gent per la llum està fora del desig de dominar la informació. Com més brillant sigui la llum significa la més clara el medi ambient, es recull el més informació.

"Podem llegir el llibre en una llum brillant, o fàcilment veure el que els nens estan fent." Rea va dir que si la llum no és suficient, es impedirà la recopilació d'informació, la gent ha de gastar més energia, estat d'ànim serà pitjor.

Per contra, la mateixa llum no vol dir que la gent pot obtenir el mateix estat d'ànim, perquè la resposta de tots a la llum no és la mateixa, ja que cada un té les seves preferències dieta preferida. Pel que gairebé no es pot trobar una llum específica per tota l'oficina es satisfan

TEC001LSD01 de la nostra companyia, convenient per a l'oficina, sala de conferències, el nostre disseny únic dins de la pel·lícula reflexiva, el propòsit és augmentar l'efecte de llum de la llum. Alhora també es pot atenuació, per resoldre els treballadors de coll blanc de la fatiga de l'light.it és principals característiques són regulables, d'alta potència, diferent longitud opcional.

SEO CINDY PIC.jpg

Un parell de:Keylux il·luminació Següent:il·luminació de la fàbrica