il·luminació de l'oficina

- May 24, 2017-

il·luminació de l'oficina


Oficina de la bona il·luminació per a proporcionar un entorn simple i brillant per satisfer les oficina del personal, la comunicació, el pensament, reunions i altres necessitats de treball, sinó també per mantenir la unitat entre la regió i el confort, millorar l'eficiència del personal. Sinó també a través de l'espai d'oficina per visitar els visitants a difondre una bona imatge.

        L'oficina col·lectiva és la major proporció de l'actual espai d'oficines, que cobreixen els diferents departaments funcionals de l'empresa, incloent el funcionament de l'equip, l'escriptura, la comunicació telefònica, pensament, canvi de treball, conferències i altres comportaments oficina. En la il·luminació ha de ser combinat amb el comportament oficina dalt a la uniformitat, la comoditat per als principis de disseny, generalment utilitzant espaiament uniforme de la llum mètode drap, combinat amb l'àrea de funció terra usant la il·luminació corresponent. L'àrea de la taula utilitza llums de la graella perquè la llum de l'espai de treball de manera uniforme i reduir l'enlluernament. A l'àrea de la cadena de l'oficina col·lectiva mitjançant la il·luminació del downlight LED estalvi d'energia, per afegir llum al canal.

    La nostra empresa és útil sobretot per la sèrie d'il·luminació d'oficines TEC001LSD01, el seu principal característica és l'angle de llum de 120, amb les característiques d'atenuació.


Un parell de:disseny d'il·luminació LED de la llei d'or Següent:perfil portat