Potència de commutació de llum lineal haver "sorollós" pot ser resolt, ho saps?

- Mar 04, 2017-Potència de commutació de llum lineal haver "sorollós" pot ser resolt, ho saps?

 

Els que han fet el treball de desenvolupament té aquesta experiència, prova de commutació de font d'alimentació o en l'experiment han escoltat productes similars a jugar a alta pressió mal so o alt voltatge estirar el so de ser convidat: el seu so és gran o petit, o de vegades sense; el seu ritme o profunda o severa, o canviar tots els que tenen.

Llavors, on el soroll prové de les formes i de solucions?


1.Transformer produeix soroll d'àudio


Uniformement impregnat:

En primer lloc, el transformador ha de ser impregnat de manera uniforme, que es pot omplir de manera efectiva entre la bobina i la bobina, entre la bobina i l'esquelet, l'esquelet i el nucli entre la bretxa inherent, reduir la possibilitat de desplaçament de la   parts mòbils, si cal, torneu magnètics components i superfície de contacte Junta línies plenes de plàstic blanc o aerosols 3 anti-pintura, per reduir encara més la vibració mecànica de l'espai, redueixen eficaçment el soroll.


Reduir la densitat de flux magnètic pic:

En el cas de condicions que permetin reduir al mínim la densitat de flux magnètic màxim, tenir plenament en compte la densitat de flux magnètic de saturació alta temperatura, deixant suficient marge per evitar la corba de treball a la zona no lineal, pot reduir efectivament el soroll d'àudio transformador, hi ha experiments a demostrar flux magnètic pic la densitat de 3000 a 2000 Gauss Gauss pot reduir el soroll emès per 5 dB a 15 dB.

 

2. capacitància genera soroll d'àudio:


La solució és reemplaçar t ell condensador de ceràmica d'alt voltatge per al circuit d'absorció amb un molt petit condensador de pel·lícula de polièster, que es pot eliminar substancialment el soroll generat pel condensador.

 

Al final, la nostra empresa 's de llum lineal, com ara LED suspès de llum lineal i IP65 de llum lineal tri-prova no tenen generalment el cas. Una vegada que apareixen nosaltres segons les maneres de resoldre el problema també.


Un parell de:Com triar el downlight LED lineal? Següent:Recerca LED downlight amigable amb el medi ambient