Lineals llums Portats tub són saludables il·luminació

- Jan 18, 2017-

Il • luminació juga un paper molt important en placesi #39; s vides, llums apareixen, aporten llum a placesi #39; s vides, però tradicionals de il·luminació i no hi caben les necessitats del desenvolupament de la societat moderna, portava cap llum il·luminació, tal com en aquest cas es destaquen.

Il • luminació juga un paper important és per ajudar les persones a la nit encén, per tal que la gent pot veure objectes en la foscor. Té un significatiu contacte amb ulls humans. Per tant, la il·luminació tindrà un impacte directe en placesi #39; vista s i salut.

Lineals llums Portats tub són alta lluminositat díode electroluminescent com la font de llum, alt rendiment, baix consum, llarga vida útil, fàcil de control, manteniment, seguretat i protecció del medi ambient; és la pròxima generació de font de llum freda sòlida, color clar i suau, brillant, color, baixa pèrdua, consum d'energia baix, protecció del medi ambient verd, apte per a ús familiar, centres comercials, bancs, hospitals, hotels, restaurants i altre enllumenat públic.

Recents investigacions mèdiques ha trobat, el cos reacciona amb longitud d'ona il·luminació i correspon al canvi en l'entorn, usos alot de il·luminació a la nit pot provocar danys en la resposta fisiològica humana dels canvis ambientals longitud d'ona en estat de repòs, aquest fenomen és especialment àmpliament en els passats desenes d'anys la nit elèctrica enllumenat cas d'equips (especialment forta llum blanca) , i va tenir una gran influència sobre el cos humà.

Làmpades fluorescents de llum i bombeta província, equips d'il·luminació en procés d'elaboració inevitablement afegit es verí entorn de andquot; Mercuryandquot; llum expedirà part UV i espectre rendiment intermitent, problema, utilitzant Shang sembla obvi no diferències, però en realitat són cada minut efecte amb l'usuari de la salut; Làmpada de tub LED utilitzada és sòlida llum il·luminació tecnologia, actuació de l'espectre més suau, i llum en la no conté UV i fulgor eficiència més alt, és relativa seguretat i salut de llum selecte.

LED downlight és el representant de salut il·luminació, apareix, ha canviat la manera tradicional d'il·luminació, ens porta nova opció d'il·luminació i enllumenat una tendència de desenvolupament essencial en el futur.


Un parell de:LED avall il·luminació llum PORTAT canvis nous Següent:Lineal tub LED llums efecte d'estalvi d'energia sorprenent