Il·luminació signa un acord de col·laboració

- Jun 02, 2017-

NVC il·luminació i CAS Smart City van signar un acord d'associació d'il·luminació intel·ligent recentment.

ElechTech Internacional (ETI) va adquirir NVC il·luminació en 2014, després d'una llarga lluita de poder de l'organització està encapçalada per l'expresident de l'ETI Donglei Wang.

Companyia transició gestió del fundador NVC Il·luminació Changjiang Wu Wang era rocós marcat amb disputes violentes que es va perllongar durant un any abans de Wu va ser posat a la presó per malversació de fons de la companyia i mercaderies.

Catorze mesos després de l'empresonament de Wu, la pols finalment es va establir amb Wang fer-se càrrec de la gestió de govern d'il·luminació de NVC. Wu va designar al seu fill Duncheng Wang com a president executiu de NVC il·luminació.

NVC il·luminació era capaç de pèrdues de canvi de tendència en 2015, però en la primera meitat de 2016 els ingressos de la companyia d'il·luminació submergeix 0,5% yearonyear a 1,76 mil milions de RMB (US $ 250 milions). Els ingressos d'il·luminació LED es va disparar un 94,8% a 1,18 mil milions de RMB, i els seus guanys va seguir una pujada constant a l'alça.

Il·luminació intel·ligent és la propera mina d'or per a la indústria de la il·luminació, i l'última associació reflecteix la intenció de NVC Il·luminació per aventurar-se en el sector, ja que busca un nou impuls de creixement dels ingressos. President d'il·luminació NVC Peng Zhang va assenyalar estratègia de producte de la companyia, els canals de distribució i estratègies de marca estan entrant en la fase de la plataforma estratègica connectat. NVC il·luminació establir un nou departament d'investigació il·luminació intel·ligent de nou en 2015, i està treballant amb Xiaomi de la Xina i altres marques de la xarxa d'Internet en la il·luminació de la llar intel·ligent. A més, la seva associació estratègica amb CAS Smart City li permetrà ampliar la seva capacitat de producció.

La col·laboració de NVC il·luminació amb CAS Smart City es centrarà en la integració dels sistemes de programari de dues organitzacions, dades i missatges. L'associació inicialment es va centrar en llum lineal de LED intel·ligent abans de llançar altres projectes de col·laboració per mid2017, va explicar Xiaosong Hong, el director general de NVC il·luminació.

Il·luminació intel·ligent té un ampli marge de creixement, fins i tot en les grans ciutats, com Pequín, Xangai, Guangzhou i posseeixen al voltant de 200.000 fanals que potencialment poden ser reemplaçats, va afegir Hong. Els desenvolupaments de NVC il·luminació en el mercat de la il·luminació intel·ligent inclouran serveis d'il·luminació i equip de càmera, i ofert en un disseny del mòdul intel·ligent que fa que sigui fàcil d'actualitzar a fanals intel·ligents i connectar els llums, emmagatzemar dades de forma simultània, analitzar i gestionar dades.

Drama de transició de poder de NVC Il·luminació

NVC Il·luminació incorre en pèrdues massives de nou en 2014 després d'una presa de control caòtica d'ETI a principis d'abril del mateix any. Reticència exfundador NVC il·luminació de Wu a renunciar a la seva posició en l'empresa, va fer que la gestió de l'ETI a físicament assalt NVC il·luminació alta direcció, i va tancar fàbriques que van donar suport Wu. La lluita pel poder entre els alts executius, va causar NVC il·luminació a incórrer en pèrdues massives a 2014, a causa dels llargs períodes de suspensió de la producció que es va perllongar durant un període de gairebé sis mesos. En el procés, Wang Wu va acusar de pastar enormes deutes de joc, i defraudar fons de la companyia i els productes que van ser utilitzats per pagar els deutes. Wu va ser empresonat al desembre de 2014, després que la policia van presentar proves que demostraven que havia malversat fons de la il·luminació de NVC.

 

 

 

 


Un parell de:Quins són els punts correctes per a la il·luminació interior? Següent:Com és la instal·lació de llum LED d'edat?