Led Strip

- Jun 07, 2017-

Led stripis es diu un altre tipus de llum, però també per la seva forma i el seu nom. De la mateixa manera que les pictografies xineses, pren forma i s'associa amb el material derivat. Els noms comuns són les grans llums de la paret, la barra de llum LED, la llum suau LED, la llum, les llums FPC, etc.


La barra de llum LED flexible és l'ús de FPC per fer la placa de circuit de muntatge, amb led SMD (SMD) LED d'alta brillantor com a font de llum, cada 3 llums per una unitat, cada 50 cm per una unitat de gran longitud, el gruix d'aquest producte Només El gruix d'una moneda, no s'incorpora a l'espai La barra lleugera LED suau és lliure de tallar, també es pot ampliar de forma arbitrària i la llum no es veu afectada. Com que l'ús del material FPC és suau, es pot doblegar, plegar, enrotllar-se, es pot moure en un espai tridimensional i telescòpic i no es trenca; És adequat per a llocs irregulars i petits espais, però també per la seva flexió arbitrària i el devanado, adequat per a la publicitat i altres elements decoratius en qualsevol combinació de diversos patrons. Es tracta d'una font d'alimentació de 12 V de corrent continu, de baix consum elèctric, envasat de silicona, colorit brillant, uniforme, fàcil danyar, aspecte bonic, segur i fiable, fàcil d'instal·lar, es pot dir que la sèrie LED d'una altra iniciativa!


La nostra empresa compta amb molts tipus de barres lleugers, com ara la tira flexible, principalment per a la decoració, l'aspecte més bonic, segur i fiable. També tenim   Tira de 2835 i tira 3528.


Un parell de:Com triar la llum LED correcta Següent:Làmpada d'halogenurs metàl.lics, llum de sodi d'alta pressió, llum fluorescente es trenca, com reemplaçar?