Està en marxa LED molt especial

- May 25, 2017-

LED   Llums '     Arrencada molt especial


L'experiment recent té un fenomen molt interessant i estrany, vol explorar, intercanviar i analitzar conjuntament les causes d'aquest fenomen amb vosaltres.

Prova en el laboratori, l'entorn interior, la font d'alimentació per als 220V, 50Hz AC, l'estabilitat de tensió per a les llums lineals de 400W LED, instruments de mesura per al Fluke comú, la prova és mesurar les característiques de la llum LED .

La prova és molt senzilla, connecta la llum i la potència, accedeix a l'instrument de mesura, comprova que el cablejat és correcte, enceneu l'interruptor, la llum s'inicia a l'instant, l'instrument registra el procés d'inici.

El procés de posada en marxa té les següents característiques:

1, el començament actual és gran.

El procés de posada en marxa té una corrent màxima molt gran, el valor màxim de 29A, per a la corrent nominal és només al voltant de 2A de les llums LED, corrent màxima gairebé 15 vegades més, molt més del que s'esperava.

2, l'hora d'inici és curta

El temps d'inici és relativament curt, des del principi per accedir a l'estabilitat actual només hi ha una segona vegada, i el temps màxim d'uns 800 nanosegons, molt frontals.

3, pic negatiu

Es pot veure des de la figura, el procés d'inici, a més del pic positiu, hi ha pics negatius, i de vegades pics negatius que el pic positiu.

Els resultats mostren que hi ha un corrent de sortida gran a l'hora d'inici del llum lineal, fins a 15 vegades; L'hora d'inici és curta, només d'1 segon, el pic és d'uns 800ns; Hi ha un pic invers; El pic és incert i el corrent màxim és diferent. Després de la introducció de l'article, la majoria dels usuaris es preocupen pel missatge i els motius pels diferents punts de vista. He intentat explicar i explorar amb tu.


Un parell de:Làmpada d'halogenurs metàl.lics, llum de sodi d'alta pressió, llum fluorescente es trenca, com reemplaçar? Següent:Il·luminació de supermercats