Tailàndia LED Expo

- Jun 09, 2017-

LEDExpo Tailàndia és una de les principalsIl·luminació LEDesdeveniments a sud-est asiàtic i de l'ASEAN més gran exposició internacional sobre productes d'il·luminació LED 59 tecnologia. Està dedicada a la ciència, tecnologia i aplicació de LEDs i il·luminació d'estat sòlid. Es pretén accelerar el creixement dels mercats d'il luminació LED a la regió sud-est asiàtic, proporcionant un centre dinàmic per a empreses/il·luminació portada es congreguen, promoure, discutir, tramitar, soci i adquireixi els coneixements sobre els veïns LED mercats a nivell nínxol.

LED Expo Tailàndia és una important iniciativa cap a la conservació d'energia i un ambient verd amfitrió organització-electricitat generant autoritat de Tailàndia (EGAT) i la Mostra el organitzadors - impacte exposició gestió Co, Ltd i MEX exposicions Pvt. Ltd.

Conferència de LED Cimera internacional de producte en il·luminació LED 59 tecnologia i SSL fòrum són altres importants esdeveniments organitzats concurrents a l'espectacle.

Actuant com a preludi de l'espectacle cada any, una sèrie de roadshows se celebra arreu del sud-est asiàtic en un intent d'integració regional sector d'il luminació LED i oportunitats eficiència 59 inversió energia en aquells països respectius.


Un parell de:Avantatge de LED downlight Següent:L'impacte d'enlluernament en la comoditat per a il·luminació interior dirigit