LED avall il·luminació llum PORTAT canvis nous

- Jan 18, 2017-

Bombetes incandescents estan a punt de sortir de la etapa de la història i actualment inclou la Xina, els Estats Units i Japó i Austràlia i altres països han introduït llei elimina la làmpada incandescent, perquè la desaparició de les bombetes incandescents serà la tendència. Llavors incandescent làmpades a desactivar després, quin tipus d'il·luminació és la millor alternativa? Liberalitzant un mercat tan gran impulsat per què?

De fet, canvis del mercat global d'il·luminació ràpidament, sortida incandescent és la major raó el consum d'electricitat d'alta protecció ambiental no, l'estalvi energètic i la protecció del medi ambient en el context econòmic actual predominant, només estalvi d'energia làmpades només demà. Això proporciona suport per al desenvolupament de LED downlights.

Desenvolupat productes d'il·luminació canvi de 2007 el Congrés dels Estats Units va promulgar la independència energètica i Llei de la seguretat, la llei estableix les normes de l'eficiència d'il·luminació i implementat en fases, començant el 1 gener 2012. El projecte de llei requeriria nous tipus d'il·luminació de consum d'energia com a mínim el 30%, mentre que els bulbs incandescents no són depèn de la norma, així no pot utilitzar bombetes incandescents.

Segons les estadístiques, consum d'energia de casa il·luminació de Estats Units va representar Estats Units 15% del consum energètic domèstic total. Segons energia eficiència defensors deia famílies per electricitat unitat a $143, estableix la nova llei s'estalviarà els consumidors americans més que $10 mil milions per any, nombre de noves plantes d'energia es reduirà en un 30. En vista d'això, eliminació de les bombetes incandescents, ús noves làmpades d'estalvi d'energia és imprescindible. LED downlight és la millor alternativa per làmpades incandescent.

LED downlight és l'ús de llums LED per a la font de llum, perquè va molt lleuger, LED downlight és petit, va prendre forma amb bombetes incandescents també té una gran quantitat de similitud, juntament amb la molt fàcil d'utilitzar, per tal que es converteix en la millor opció per alternativa a làmpades incandescent.

En comparació amb les bombetes incandescents, llums de LED tub darrera ja i també redueix energia consum 80%. A més, la llanterna LED similar a làmpades incandescent en tant aparició i rendiment, però la vida és la incandescència desenes de vegades, ajust i llum, llums LED són més populars.

Tub de làmpades CFL amb portat llum comparen preus reduïts, però va començar molt de temps, prengui uns minuts per arribar a plena brillantor, juntament amb la seva pròpia que contenen mercuri contaminació és molt gran, així que les perspectives no són prometedors.

Rampes de tecnologia LED downlight, així com més adaptacions en els preus, portava cap llum com la millor alternativa a les bombetes incandescents, tindran millors perspectives de desenvolupament per al futur.


Un parell de:Alt poder downlight LED en el mercat està calenta Següent:Lineals llums Portats tub són saludables il·luminació