Desenvolupament de LED

- Jul 08, 2017-

D'enllumenat general, la gent necessita una font de llum blanca. El 1998 s'obre la llum blanca LEDL'èxit.


Aquest LED és el GaN xip i Itri alumini granat (YAG) fer junts. GaN xip amb llum blava (λp = 465nm, Wd = 30nm), alta temperatura Sinteritzat Ce3 + - fòsfor YAG basat estava emocionat per aquesta llum blau emès després de l'emissió de llum groga, el pic 550nm. El substrat LED blau està muntat en una cavitat reflexiu en forma de bol, cobrint una fina capa de resina barrejat amb YAG, sobre 200-500 nm. La part blava de laSubstrat LEDs'absorbeix el fòsfor, i l'altra part de la llum blava i fòsfor groc llum mixta, vostè pot obtenir llum blanca. Per a InGaN / YAG blanc LED, canviant la composició química de fòsfor YAG i ajustar el gruix de la capa de fòsfor, vostè pot obtenir la temperatura de color de 3500-10000K de color llum blanca.


Tecnologia LED de raig de Blu, simplement és un mode de il·luminació eficient d'energia més, però també es pot aplicar a la càmera, els telèfons mòbils i altres productes de tecnologia. Equips d'enllumenat amb tecnologia LED blau, l'eficiència energètica, reduir en gran mesura l'ús d'energia de la terra. Segons les dades disponibles, 25% d'electricitat del món s'utilitza per a la il·luminació i l'ús de llums LED, la potència utilitzada per il·luminació 4%, que, sens dubte, va canviar el món sencer.


El 1907 LED efecte trobat a 1993 al poble de LED oficialment inventat dos i després a 1999 1W ús oficialment comercial de llums LED, LED ha experimentat gairebé cent anys de desenvolupament. Abans d'això, gent ha estat utilitzant el segle passat Edison inventava bombetes incandescents i perdut la majoria de l'energia de la calor, el 90% de l'electricitat es malgasten els bulbs incandescents.


Bombetes LED apareixen, redueix en gran mesura la potència necessària per a la il·luminació, la mateixa potència de les llums LED, la potència necessària és només incandescència 1/10, mentre que LED té una llarga vida, protecció del medi ambient, manteniment d'avantatges, substituir ràpidament la posició incandescent. El 2012, el govern xinès va anunciar que la total prohibició de la venda i importació de més de 100 watts de llums incandescents, acompanyada de la generació més vella d'incandescència xinès ordinari és punt d'arribar a la final de la història.

Com el Premi Nobel de física va escriure: "la llum d'incandescència il·lumina el segle XX, i les llums LED il·luminarà al segle XXI".


Un parell de:Il·luminació sabata Següent:Paisatge arquitectònic Disseny d'il·luminació LED per considerar què?