llum de sostre del LED, llum del flascó, disparar la llum no està encès, cremat, flash? Com reparar?

- Jun 01, 2017-

Límit general pitjor dels casos té els següents tipus:

 

1. Tota la llum no és brillant; Apareixerà aquesta circumstància, la probabilitat és gra del llum o dolent, però en general és la unitat està trencat, es pot reemplaçar directament, no oblideu triar el volant a la dreta, el conductor és el cor de les llums i llanternes, el cor no és bo, es va perdre el canvi de nou.

 

2. espurna de llum; És probable que sigui impulsat cap a fora, condicionada pot reemplaçar. És probable que sigui un gra de la llum es trenca, el mètode de judici pot posar un gra del llum curta, mira si normal, si un sub gra del llum, i després va resultar ser el gra de la llum es trenca, condicionada pot substituir gra del llum, si es tracta d'un alt gra del llum d'alimentació es pot treure i canviar, si es tracta d'un gra del llum pegat, és més problemes, ja sigui en placa de llum, o ferralla de tota la llum.

 

3. Al primer semàfor, després d'un temps no tan brillant; Un llum de sostre de centelleig, la possibilitat de conduir més dolentes, canviar conduir directament es trenca. És possible que una certa llum del gra es trenca, una referència mètode de processament.

 

4. Els llums cremades; Apareixerà aquest tipus de situació, es pot veure en l'aparició de metxa gra del llum a les fosques, perquè aquest tipus de situació és probable que sigui la dissipació de calor no és prou bo, gra del llum que el matessin a si mateixos. La qualitat del gra del llum no és estable, potser un de la perla (pocs) de la llum es trenca causa del mugró, i en les altres llums, la tensió és massa gran està cremat. I la font d'alimentació no és estable massa electricitat ,. Mètodes refereixen a l'anterior alguns mètodes gra del llum i de maneig de potència. Si comprova el panell del llum i el radiador per la cola de conducció de calor, ja sigui connectat en bones condicions.

Un parell de:Diversos Requisits per a Arquitectura civil d'il·luminació Següent:disseny d'il·luminació LED de la llei d'or