Introducció al COB & LED

- Dec 14, 2020-

Definició

El COB és una mena d'lluminària LED. COB és l'abreviatura de xip a bord, el que significa que el xip està directament unit i envasat en tot el substrat, i els xips N s'integren junts per a l'envasament. S'utilitza principalment per resoldre el problema de la fabricació de xips de baixa potència. Els problemes dels LED de potència poden dispersar la dissipació de calor del xip, millorar l'eficiència lluminosa i millorar l'efecte resplendor de la làmpada LED. El flux lluminós COB té una alta densitat, menys enlluernament i llum suau, i emet una superfície llisa uniformement distribuïda. Hi ha moltes aplicacions en làmpades com bombetes, focus, downlights, làmpades fluorescents i fanals;

 

A més del COB, també hi ha SMD en la indústria de la il·luminació LED, que és l'abreviatura de Dispositius Muntats en Superfície, el que significa díodes emissors de llum muntats a la superfície, que tenen un gran angle emissor de llum, que pot arribar als 120-160 graus, que és més eficient i precís que els primers envasos endollables. Bona, baixa taxa de soldadura falsa, pes lleuger, mida petita, etc.;

 

Diferents principis

1. Font de llum cob: L'alta eficiència lumífida integra la tecnologia de font de llum superficial en la qual el xip LED s'uneix directament al substrat d'or mirall amb alta reflectivitat.

2. Font de llum LED: integra tecnologia informàtica, tecnologia de comunicació de xarxa, tecnologia de processament d'imatges, tecnologia de control incrustat, etc., pel que és també un producte d'informació digital.

 

Diferents avantatges

1. Font de llum cob: És convenient per a la coincidència òptica secundària del producte per millorar la qualitat de la il·luminació; senzilla instal·lació i ús convenient, reduir la dificultat del disseny de làmpades, i estalviar el cost del processament de làmpades i posterior manteniment.

2. Font de llum LED: baixa calor, miniaturització, curt temps de resposta, etc., tots els quals fan que la font de llum LED tingui grans avantatges, i crear condicions favorables per a l'aplicació en la producció real i la vida.


Un parell de:Què és Lens Següent:Deu avantatges de LED Lights