Introducció a l'Acrílic

- Dec 11, 2020-

Introducció

L'acrílic, també conegut com a PMMA o plexiglass, deriva de l'acrílic anglès (plàstic acrílic). Té una bona transparència, estabilitat química i resistència al clima, fàcil de tenyir, fàcil de processar, i bella en aparença. Té la reputació de "cristall de plàstic". L'acrílic té transparència cristal·lina, llum suau i visió clara. El color acrílic amb color dyes té un bon efecte de desenvolupament del color, colorit i alta brillantor, que no és comparable a altres materials. L'acrílic també té una excel·lent resistència al clima, resistència a l'abrasió i resistència a la corrosió a una varietat de productes químics, de manera que la vida dels productes acrílics és més de tres anys més que altres materials.


Mobiliari acrílic

El mobiliari acrílic va aparèixer per primera vegada a Europa i ha aconseguit un desenvolupament considerable al segle XXI. Els mobles acrílics es poden veure en hotels i vil·les de gamma alta en el camp de la decoració de la llar. La làmina acrílica transparent té una transmissió lleugera comparable al vidre, però la densitat és només la meitat de la del vidre, de manera que el pes de l'acrílic és lleuger i la càrrega en el suport és petita. A més, la seva resistència a l'impacte és setze vegades la del vidre ordinari, i fins i tot si està danyada, no formarà fragments aguts com el vidre, millorant així la seguretat.


Làmpades acríliques

Acrílic té excel·lents propietats d'aïllament i és adequat per a diversos equips elèctrics. Com a làmpada, té una bona transmissió lumínica, arribant a més del 92%, i la intensitat lumínica requerida és petita, la qual cosa pot estalviar electricitat. Incomptables materials especials i la saviesa de les persones brillen en l'escenari del disseny industrial. L'acrílic és només l'esplendor de l'alta brillantor. Retre homenatge als primers i continuar el viatge de desenvolupament de nous materials!


Signe acrílic

Els cartells de les botigues es poden veure a tot arreu als carrers i carrerons, que no només són bonics i poden jugar un paper promocional. No obstant això, en realitat hi ha molts tipus de petits signes. Si es distingeixen per materials, els comuns són la fusta, l'acer inoxidable metàl·lic, el cristall, l'alumini o el bronze. Per descomptat, els més comuns són l'acrílic.


Els signes acrílics estan fets de nous materials acrílics, que tenen avantatges que els signes ordinaris no tenen:

1. En termes d'efectes visuals: els colors són diversos, preciosos, i l'impacte visual és fort. Com a cartell, el que les empreses volen marcar ha de ser vist pels consumidors a primera vista i atraure l'atenció dels consumidors a primera vista. Els bons efectes visuals permeten als consumidors notar la informació aquí la primera vegada. Aconseguir l'efecte que els clients volen promoure.

2. Resistència al temps: color de llarga durada, full acrílic de bona qualitat té una vida útil de 8-10 anys; en lloc de substituir la placa d'identificació cada dos o tres anys, per què no triar el millor material per primera vegada? Pot ajudar a estalviar costos i estalviar temps per al manteniment.

3. En termes de transmissió de llum: la transmissió de llum és tan alta com 92%, la transmissió de llum és excel·lent i la llum és suau; la transmissió de llum és bona, i la font de llum es redueix en conseqüència, el que pot ajudar els clients a estalviar energia i energia, i reduir costos;

4. Pel que fa a l'estètica: artesania exquisida, mostrant un efecte mirall, sense arrugues, sense costures. Per als clients, és molt important fer publicitat i veure's bé. Una aparença bonica pot portar millors efectes de publicitat.


Un parell de:Punts de coneixement relacionats que hem de conèixer sobre la indústria LED Següent:Què és reflector