Com jutjar la qualitat de la llum del panell LED ultra prima

- Jun 03, 2017-

Ultrafines llum del quadre del LED es poden diu que són el millor representant de bombetes LED, que no només té l'aparença de la ultra-prim, però també pot aconseguir estalvi efectiu d'energia, llarga vida útil, cap radiació, alta brillantor. Ultra-prima llum panells recipient es pot dir que és l'oficina, la llar de la millor opció d'il·luminació ara. Però ara la marca llum del panell LED ultra-prim en el mercat és també en gran mesura, com sabem el que la qualitat és millor?

 

Primer de tot, es pot jutjar pel propi cos del llum, el llum del panell ultra-prima és prop de la consola i la coberta posterior, és un estat de tancament hermètic. De manera que pugui ser efectiva contra la humitat, efecte impermeable resistent als insectes. Ultra-prima closca del llum del panell són en general l'ús d'alta material de la closca del metall, llarga vida de servei. Però si és la qualitat ultrafina llum del panell és dolent, el panell i disseny integrat, el fuselatge no és només panell és de metall, el fusellatge o de material plàstic, encara que aquesta llum del panell és molt lleuger, però no només l'efecte de refredament no és bo, i mai usar el temps és molt llarg.

 

En segon lloc, el panell ultra-prima encén una part del material és també molt important. Bona qualitat llum del quadre ultra-fines s'utilitzen en anti-oxidació material d'aliatge d'alumini, de manera que si en qualsevol entorn pot ser l'ús normal, i també no apareixerà oxidat. Però alguns de la mala qualitat de les llums del panell ultra-primes, el seu ús cos fet de ferro, serà fàcil a la floridura en ambient humit, i no hi haurà el risc potencial de fuites. Si es pren un tros d'imant pot aspirar, que és de ferro.

 


Un parell de:dissenyador d'il·luminació d'alt nivell com triar llums LED lineals Següent:L'Aliança il·luminació connectada dissoldre després d'aconseguir la missió