Com netejar tot tipus de llums LED

- Jun 05, 2017-

El principi de la primera l l ed il·luminació, net en no es pot obrir, tractar de no fer mal! A causa de que poden expressar més després d'haver acabat la neteja de diverses parts.

 

1. LED absorbir la llum del sostre i droplight

Absorbeix la llum del sostre i llum d'aranya penja a la part alta, eliminar l'inconvenient, i la llar de foc, bombetes, i es trenquen fàcilment, mitjons de cotó lleuger disponibles o una tovallola de bany doble revés a les mans, fregui suaument. Si les llums i llanternes és molt bruta, pot estar en mitjons de cotó, aboqui una mica de cuina amb detergent, mitjons de cotó, finalment vells per netejar amb un drap net de nou. Els llums i llanternes d'alta neteja han de cooperar amb dues persones, prestar atenció a la seguretat.

 

2.   Llum de peu LED

Base del llum de peu amb la brutícia, es pot usar dips drap suau al detergent per netejar la llar de foc, pot abocar detergent d'ús especial a la tela primer, llavors el costat netegi transformar la part de la tela.

 

3. llum Shoot LED

Comparar altures de llums i llanternes, que hagi de rentar la base, per utilitzar les eines adients, si us plau netegi els mitjons de cotó de colors clars o tovallola de doble fregament dins cap a fora a la mà, es pot netejar fàcilment. L'atenció als talls d'energia, amb un drap suau per netejar la mesura del possible si necessita líquids com ara aigua, detergent, netejador, torçar el drap en la mesura del possible a noranta per cent de líquid net i sec sobre cura de no sortir després de les làmpades i llanternes.

 


Un parell de:pujada de plàstic tèrmic, trencant els riscos de seguretat de la indústria LED Següent:Quins són els punts correctes per a la il·luminació interior?