Com triar els llums lineals LED?

- May 16, 2017-

La casa decora un bon llum és inevitable, l'aparició de llums i llanternes ha d'estar en harmonia amb l'estil que decora i funció del seu ús. L'estil i l'estil de les llums i llanternes són les coses de la gent i la saviesa del poble. Aquest article compte principalment els consumidors en general com triar llums i llanternes apropiades, especialment llums LED lineals i llanternes, pot satisfer la demanda de l'entorn ja il·luminativa, pot satisfer la demanda Illume saludable.

 

1. LED no són tan brillants com són els consumidors ordinaris fàcilment en un mite, quan una llum LED de llum blanca i una càlida leds de color junts, pensen llum blanca que el color de la llum càlida per moure, la il·lusió que la llum blanca és millor. En la nostra vida i mantenir-se durant molt de temps, en realitat hauria de triar sota de 4000 K i la temperatura de color de les llums LED, de manera que efectivament pot reduir o evitar l'impacte de la llum blava per a la salut del cos humà, per a la protecció de la vista també té molt un significat important. La figura 1 mostra una pantalla molt senzill de 4000K i la següent temperatura de color.

 

2. triar la il·luminació lineal de LED amb baix contingut d'harmònics

Harmònica important comparació, consumidor mitjà no és fàcil d'entendre, triar la llum també no es pot jutjar el contingut harmònic molt i pocs. La nostra AC 50 Hz ona sinusoïdal, però a causa de la utilització d'un gran nombre de productes electrònics i altres càrregues no lineals, fer que la nostra font d'alimentació o el corrent de curtcircuit no és una ona sinusoïdal pura, que es barrejava amb l'altra forma d'ona de freqüència, contingut harmònic és més alt, més gran serà l'impacte. L'harmònica té molts tipus de riscos, per a l'usuari, augmenta el consum d'energia, l'equip de ràdio poden causar interferència i així successivament.

Com jutgem els harmònics? Vostè pot obtenir una ràdio de semiconductors, a prop del LED, i si la ràdio és més forta, més alt és el contingut harmònic de la LED, més les interferències de ràdio.


Un parell de:il·luminació de color Següent:Avantatges de la llum LED de gran alçada