Com triar llums LED lineals?

- May 06, 2017-

Nucli Consell: Decoració d'il·luminació seleccionat és inevitable, la forma de les necessitats i les llums i estil de decoració i l'ús de coordinació funcional. Aquest article explica principalment el consumidor mitjà com triar els llums adequades, especialment llums LED, tant per satisfer les necessitats de l'entorn d'il·luminació, sinó també per satisfer els requisits de la il·luminació saludable.

 

1, els llums LED lineals no són tan brillant com sigui possible

Consumidors habituals fàcilment en un malentès, quan un blanc fred llums i un càlid llums LED blancs LED junts, que la llum blanca freda que el to càlid de la llum, pensi erròniament que la llum blanca freda millor. De fet, en la nostra residència de llarga durada, l'estada al lloc, ha de triar 4000K i per sota de la temperatura de color de les llums LED, que pot reduir efectivament o evitar l'impacte de la llum blava en la salut humana, per a la protecció de la visió també té un significat molt important.

 

2, per reduir l'impacte d'efecte estroboscòpic

Efecte estroboscòpic és un terme professional, és a dir, en una certa freqüència d'irradiació de llum, el moviment observat d'objectes mostrant una estàtica o diferent del seu estat real de moviment. Els consumidors no entenen. Efecte estroboscòpic es deu també a 50 Hz AC causat, a continuació, posem 50Hz CA a una freqüència més alta o convertir-se en un DC Aquest problema no es resol? El fet, podem prendre la manera de gravació de vídeo de telèfon o una càmera per determinar si la pantalla LED de llums mostren més inquietud, el que indica que estroboscòpica és més greu, l'ull humà serà perjudicial.

SEO CINDY PIC.jpg

Un parell de:il·luminació de la fàbrica Següent:Quins són els avantatges dels LED Epistar xip?