Com triar la fixació de LED

- Jun 16, 2017-

Així com un consumidor ordinari, no sé el flux lluminós, no sé la eficiència lluminosa, no sé la temperatura de color, es refereix a paràmetres, etc., com podem triarIl·luminació LEDproductes? Aquest article començarà des de una perspectiva totalment laic, ensenyar-li com triar una bona productes d'il·luminació LED.

1, unitat.

Hi ha molts tipus de conductor LED, la unitat es pot dividir en constant tensió constant i actual; del circuit tipus sub-commutació d'alimentació, capacitat de RC, IC lineal corrent constant, que commutació d'alimentació i separació de la font d'alimentació de commutació i aïllat no alimentació commutades.

Capacitat de RC i IC lineal constant circuit actual és manera relativament simple per unitat, el general només uns quants components del circuit, el poder mateix és més defectes, riscs de seguretat, així el poder mateix és molt lleuger.

La commutació línies de subministrament d'energia són els components més complexes, més electrònics, especialment transformadors, condensadors electrolítics i altres components de qualitat pesat, i de vegades de l'alimentació i la làmpada mateix cal també considerar el poder de l'espai sencer interna per al reg, així la qualitat d'aquests productes molt pesat, relativament poc poder menys ocultes, més segura.

Així que és el productes de gamma baixa que és un productes d'alta gamma, deixa les mans d'un pes corporal en la comparació per saber.

2, estructura.

PORTAR vida de producte d'enllumenat a més de la decisió de laLEDmateix, hi ha un factor important és la calor. Condicions de bona calor, vida de producte és relativament llarg, dissipació de calor pobres de la vida de producte és molt curt i calor és bo o dolent està determinada per l'estructura.

LED de comprar productes d'il·luminació, no podem deixar el personal de vendes d'encendre el producte d'unes hores a la nostra percepció, l'escena no pot tenir equips de mesura, llavors com aproximadament jutjar un producte capacitat de refredament? De fet, es pot pesar una bona mà en això.

La closca de llum LED actual s'utilitza principalment per tres tipus de materials: metall, ceràmica i plàstic. El millor pel refredament del material metàl·lic, segon ceràmica, plàstic pitjor; hi ha molts fabricants ús envàs de plàstic de metall manera, tant per complir els requisits de refrigeració, sinó també per garantir la seguretat.

Metall, plàstic o ceràmica, o metall i plàstic, deixo anar hi ha un jutge. Així un refredament de producte és bo, que podem prendre en mans d'un jutge simple fora, el heavy és els fabricants disposats a posar "material", la llum és la dissipació de calor de naturalment pobres.

3, altres factors.

Encara que l'enfocament de "pes" no pot ser 100% mesurar la qualitat de productes d'il·luminació, però també de la nostra compra proporcionar una orientació i referència.

Necessitats de client d'avui, alguns d'alta tecnologia no només quedar-se en els dos aspectes anteriors, per a productes d'il·luminació tenen més demanda, com alta exhibició, requisits de temperatura de color, efecte lluminós. Aquesta vegada com a jutge més un producte és bo o dolent?

Cal que el personal de vendes per donar-nos uns minuts d'espectacle de llum, ja que necessitem productes d'alta d'exhibició, vostè pot posar els llums davant alguns objectes de color brillant i diferent, si l'efecte i l'efecte del sol més proper, el color no és obvi dels canvis , llavors es refereix a la relativament alta.

Així que en general es pot determinar l'índex de color de producte; Si necessites un bon efecte de llum, podem posar la llum a la paret per determinar l'efecte de llum; Si es tracta de requisits de temperatura de color, va ser llavors triar seu color favorit-me!

 

 


Un parell de:Què és el principi dimmable de Dali? Següent:El tipus del perfil dirigit