Alt poder downlight LED en el mercat està calenta

- Jan 18, 2017-

Downlight de LED d'alta potència és la il·luminació de nou més populars en el mercat de la il·luminació, que utilitza el LED com la font de llum, degut a la font de llum freda del LED, amb la protecció del medi ambient, l'estalvi energètic, característiques producte fiable, llum de LED d'alta potència era tan afavorida pels consumidors.

Zhongyi electrònica sota per donar-li una anàlisi detallada de alta potencia LED downlight coneixement, us esperem a tots en aquest nou tipus de medi ambient d'il·luminació per tenir més coneixement.

1. alt poder LED downlight definició

Downlight de LED d'alta potència és la il·luminació LED alta potència com una llum, pertany a un tipus de direccional d'il·luminació, formes incrustats i no encastat, en comparació amb les làmpades ordinaris, la seva llum és enfocada, relativament fort clarobscur.

Làmpada de tub d'alta potencia LED superior al 80%, esperança de vida és més de 10 vegades de làmpades ordinaris, és pràcticament lliure de manteniment, ha de ser substituït sovint no és un problema, aproximadament la meitat cap avall costos pot a canvi d'estalvi de costos. Font de llum verda semiconductor, llum, protecció ocular suau, blanca pura i salut a favor de persones, fred a la font de llum freda donant la sensació Visual, ajuda a centrar-se i millorar l'eficiència.

2. alta potència portava llum llum funciona:

Tensió fixa d'Unió PN constitueix una barrera, quan Jiazheng vegades base biaix caiguda de tensió del p- i n-proliferació de transportistes majoria cap a l'altre. Perquè la mobilitat de l'electró és molt més gran que la mobilitat de forat, així hi haurà un gran nombre d'electrons de difusió p, constitueixen les zones d'injecció de minoria-transportista de p. Aquests electrons i els forats de banda Valença de composite, compost l'energia alliberada com la llum. Aquest és el poder d'alta LED downlight PN encreuament llum principi.

3. elèctriques característiques de alta potencia LED downlight:

Controlat per corrent dispositius, característiques de la càrrega de UI similar a la corba d'Unió PN és un mínim canvi en tensió es causa l'auxiliar canviat molt de l'actual cap endavant (índex de nivell), fuita inversa actual és molt petit, hi ha tensió inversa de ruptura. En ús real, vostè ha de triar. LED tensió disminueix com dels augments de temperatura i més petits, amb un coeficient de temperatura negatiu. Alt poder LED làmpada consum d'energia, part a la llum, que és el que necessitem. La resta es converteix en calor, temperatura d'encreuament elevat. Distribució de calor (energia) es pot expressar com w.

4. alt poder LED tub lleugers trets:

Proporcionar mitja l'amplada de molta llum monocromàtica liderat, bretxa de energia semiconductors disminueix com l'augment de temperatures, així el pic longitud d'ona emet i augmenta amb la temperatura, espectrals vermell torns, coeficient de temperatura és + 2 ~ 3A /. LED luminància l és proporcional al corrent cap endavant:, k és el factor d'escala. Actual augmenta, la brillantor també augmenten. Brillantor també està associada amb la temperatura ambiental, quan la temperatura ambiental és alt, l'eficiència de recombinació disminuït disminueix la intensitat de la llum.

Downlight de LED d'alta potència es caracteritza per l'alta qualitat, durabilitat i estalvi d'energia, rang d'ajust d'angle de projecció, brillantor 15W equivalent a un llum fluorescent de corrent 40W, resistent a altes temperatures, humitat prova impermeable i leakproof, les seves característiques excel·lents per consumidors igualment.


Un parell de:Downlight LED amb doble avantatge Següent:LED avall il·luminació llum PORTAT canvis nous