il·luminació de la fàbrica

- May 06, 2017-

A les fàbriques modernes, un munt de treball requereix que els treballadors a usar els ulls d'alta intensitat per completar, els treballadors han de tenir una bona visió, i centrar-se en una peça de treball o un punt de completar, hi ha una gran quantitat de treballadors de Treball de la necessitat d'adherir-se la molt de temps amb l'ull complet, o fins i tot treballar hores extres per completar.

Algunes fàbriques, treballadors nocturns a la resta dels altres per completar el seu treball, que és el més cridaner, en les circumstàncies anteriors, els treballadors aviat se sentirà visualment cansat, difícil concentrar-se, i per tant afectar l'eficàcia, o fins i tot els errors causats per accidents.

Per tant un entorn de treball còmode i brillant per als treballadors de la fàbrica és molt important, no només pot protegir els seus propis ulls, alleujar la fatiga ocular, sinó també millorar l'eficiència del treball. Il·luminació de la fàbrica té tres aspectes principals: la il·luminació general, il·luminació de locals, il·luminació mixta.

La il·luminació general: també coneguda com la il·luminació principal, generalment col·locat en el centre de la part superior, per proporcionar espai per a la il·luminació general, generalment d'acord amb la mida de la disposició de la fàbrica.

Il·luminació local: es basa en les necessitats de producció, amb l'ús de la il·luminació general, en la necessitat d'una especial atenció a la ubicació de la il·luminació, posar les llums per il·luminar el punt de treball.

Il·luminació mixta: generalment utilitzat per a grans fàbriques, amb la il·luminació principal i il·luminació local entre si per reduir l'àrea de llum d'àrea i l'ombra fosca.

TEC001LIN09 llum de la nostra empresa per a la fàbrica, és una línia modular de la llum, les seves principals característiques són de gran alçada, angle de fesol opcional, resistent a l'aigua IP65, al mateix temps amb una prova d'aigua, característiques brillants, molt d'acord amb els requisits de la fàbrica.

SEO CINDY PIC.jpg

Un parell de:la llum ambiental Següent:Com triar llums LED lineals?