Els arxius de Epistar dels EUA demanda per violació de patent contra Lowe

- May 06, 2017-

Epistar Corporation, un líder innovador i fabricant de tecnologies d'il·luminació d'estat sòlid LED, va presentar una demanda per violació de patent contra Lowe Companies, Inc i Centres de Lowe, LLC (col·lectivament "Lowe") al Tribunal de Districte dels Estats Units per al Districte Central de Califòrnia el 28 d'abril de 2017. la demanda afirma que les bombetes de filaments LED de Kichler d'il·luminació i llums LED de Utilitech venuts per infraccions diverses patents Epistar Lowe i sol·licita mesures cautelars per aturar encara més la venda dels productes infractors.

SEO CINDY PIC.jpg

Epistar 'queixa s al·lega que el Kichler il·luminació' bombetes de filament LED s tals com el Kichler Il·luminació 60 W Bombeta Equivalent regulable blanc suau A15 LED decoratiu llum lineal (P / N: YGA16A08-A15C-CL-5W) infringeixen una o més reivindicacions de els números de patents americanes Epistar 's 6.346.771, titulada' El llum LED d'alta potència ', 7.560.738, titulades' de díodes emissors de llum amb una capa adhesiva, '8.791.467, titulada' díode emissor de llum i forma de cometre els mateixos, '8.492.780, titulada " Light-Emitting dispositiu i un mètode de fabricació del mateix ", i 8.587.020, titulat" llum LED. "

 

Epistar 'queixa s també al·lega que l'Utilitech' bombetes LED s tals com el Utilitech 60 W Bombeta Equivalent blanc calent A19 de llum LED de l'accessori lleuger (P / N: YGA03A41-A19-9W-830) infringeixen una o més reivindicacions de Epistar 's números de patent dels EUA 8.492.780, titulada "dispositiu emissor de llum i el mètode de fabricació del mateix", i 8.587.020, titulat "llum LED. "

 

Epistar ha invertit milions de dòlars en la investigació i desenvolupament de tecnologies LED que condueixen a una cartera de patents de classe mundial que consta de més de 4.000 patents emeses i sol·licituds de patents pendents. Aquesta inversió ha establert les bases de filament LED (bulb) i / o tecnologies bombeta LED que han donat poder als productes de classe mundial perquè molts vénen a gaudir. Amb les seves inversions en recerca i desenvolupament, Epistar és capaç d'oferir productes i solucions amb tecnologia d'última generació per a cada vegada més grans consumidors mundials.

 

Epistar patents protegeixen els esforços de recerca i desenvolupament de la companyia, i cobreixen les tecnologies fonamentals inventades per enginyers Epistar. La presentació de la queixa contra Lowe 's és una acció per protegir Epistar' s esforços en recerca i desenvolupament i per preservar els seus drets de patent.

Un parell de:La solució del sistema Tridonic presenta compacte per Focus lineals - Quarta Generació DLE Següent:Quina és la UGR?