Eaton destaca les solucions d'edificis residencials per a estils de vida moderns al PCBC 2017

- Jun 28, 2017-

La companyia de gestió d'energia Eaton mostrarà la tecnologia per a estils de vida moderns amb les seves últimes solucions residencials per a constructors i compradors d'habitatge al PCBC 2017 show, stand 2041, a San Diego, Califòrnia, els dies 28 i 29 de juny. Eaton destacarà la seva cartera que ajuda a habilitar la llar connectada del futur, incloent solucions d' il luminació LED innovadores , gestió d'energia residencial, solucions de potència secundària i dispositius de cablejat.

"El futur de la connectivitat a la llar és brillant i els compradors d'habitatges busquen als constructors i contractistes que proporcionin les últimes solucions innovadores i eficients energèticament", va dir Brad Paine, vicepresident i director general de Eaton's Lighting Division. "Ja sigui la construcció de propietats residencials, la renovació d'una residència o la creació d'una família en un edifici únic o multifamiliar, constructors i propietaris d'habitatges poden estar segurs que els productes d'Eaton contribueixen a augmentar la seguretat i seguretat, reduir els costos energètics i estalviar temps i diners".

Els visitants de l'estand d'Eaton poden obtenir més informació sobre els productes connectats d'avui, incloent solucions sense fils compatibles per a propietaris d'habitatges amb coneixements tècnics, noves solucions i productes innovadors per ajudar els propietaris a viure de forma segura i segura amb costos d'energia mínims.

Eaton també ressaltarà i previsualitzarà algunes de les seves noves ofertes tecnològiques a PCBC, incloent:

· El Downlight LED inalámbrico Halo RL56 d'Eaton, un mòdul Baffle-Trim de díode emissor de llum complet que proporciona un atenuat continu suau, sintonia blanca de 2700 Kelvin (K) a 5000K, programació, agrupació, geo-fencing, automatització i accés remot. El downlight funciona tant amb les plataformes Wink i Samsung SmartThings, com amb Alexa a través d'aquestes plataformes.


Un parell de:Il·luminació portada pot estalviar fins a un 85% d'energia Següent:Tecnologia de regulació LED, quants coneixeu?