Estat actual i la tendència de desenvolupament de llums LED i llums lineals en els Estats Units

- May 06, 2017-

Els principals llums lineals s'utilitzen principalment en els llums fluorescents de tub recte tradicionals (com T5, T8 i T12) de les llums de la graella, els llums del panell, llums penjants, etc .; Il·luminació lineal de LED es refereix a la integració dels LED de les llums, incloent l'ús de LED per substituir la font de llum de les làmpades lineals.

Durant molt de temps, el mercat llum lineal dels EUA són làmpades fluorescents rectes com la font de llum del llum-LED, però apareix el LED, aquest patró té un nou canvi. Per exemple, el 2001, els llums fluorescents T12 van representar el 72% del consum total de làmpades lineals en el sector empresarial, que representen el 67% del consum total de làmpades lineals i llanternes. El 2015, els llums fluorescents T12 només es van utilitzar en la quantitat total de làmpades lineals 7%, sector industrial van representar només el 12%.

D'acord amb el Departament d'Energia dels Estats Units van predir que 2035 T12 làmpades fluorescents en la quantitat de només representava l'1% de l'ocupació total de totes les llums lineals, i la font de llum LED de substitució en l'ús de la proporció augmentarà a 16%, LED integrat llums en l'ús de la proporció de a 61%.

Un parell de:alimentació del LED disseny drive Resum quatre temes principals Següent:Secret: Com és l'envelliment de llum LED?