Connectar-se a Taiwan LED indústria i el mercat Global

- Jun 09, 2017-

Va portarTaiwan exposa les matrius plens de components de LED, paquets, mòduls, fabricació i proves d'equips, materials, conductorSubstrats de ICs, Safir, fabricació de tecnologies i aplicacions i solucions. LED Taiwan organitza fòrums i seminaris sobre temes populars, que no només intercanvi d'informació, però també oportunitats de negoci per als professionals. LED Taiwan, una valuosa plataforma per al desenvolupament empresarial, és un deure-assistir a esdeveniment de l'any!

Co-ubicada amb el TaiwanIl • luminació internacionalEspectacle, LED Taiwan connecta la cadena de subministrament de fabricació d'aplicacions.

Tema presentat pavellons i activitats del complex sobre temes populars, LED Taiwan ofereix divers solucions de màrqueting d'esdeveniment.

 Organitzant una sèrie de diversa indústria i actes de networking empresarial, LED Taiwan facilita construcció de relacions i l'expansió empresarial.

LED Taiwan eficaçment combinant recursos SEMI, Taiwan extern comerç Desenvolupament Council (TAITRA), Taiwan il·luminació fixació exportació Associació i Taiwan Optoelectrònics Semiconductor indústria Associació (TOSIA), convida els compradors importants i proveïdors a tot el món.

IR, UV LED-orientar el nou mercat d'alt rendiment

El mercat global de LED està canviant a un nou mercat d'alt rendiment. Segons l'últim informe de Trendforce, ultraviolada globalMercat de LEDestima per créixer per 555 milions dòlar per 2021. La Perspectiva de creixement de mercat de LED infrarojos també és prometedor. Infrarojos LED mercat global espera que arribi a 79 milions de dòlar.

LED Taiwan 2017 va debutar el IR + UV Pavilion, connectant les cadenes de subministrament sencera per lliurar l'últim desenvolupament de productes i tecnologies. L'esdeveniment Co-ubicació-IR + UV Summit convidarem professionals de R&D nivells executius de Epistar, Lite-On, Nikkiso, Beijing-NMC i QD-Jason per compartir la seva vista exclusiva sobre els avenços tècnics, tendències tecnològiques i potencialitats de l'aplicació futura d'IR i UV LED.


Un parell de:Què és l'accés de mercat europeu LED Següent:La funció de tires amb llaç