Paisatge arquitectònic Disseny d'il·luminació LED per considerar què?

- Aug 11, 2017-

Construint el disseny d'il·luminació del paisatge LED en la consideració general dels següents punts és el primer a confirmar:

 

1 adreça de visualització

 

Els edificis poden ser visibles en diferents direccions i angles, però generalment abans que comenci el disseny, primer es decideix en una direcció particular que és la principal adreça de visualització.

 

2 distància

 

La majoria de la gent pot veure la distància. La distància entre la distància afectarà l'aspecte de l'observació per la claredat de la façana, tot afectant el nivell d'il·luminació.

 

3 entorn i entorn

 

L'ambient circumdant i el fons de la llum i la foscor afectaran el tema de la il·luminació requerida. Si l'entorn és fosc, necessiteu una mica de llum per il·luminar el cos principal; si l'envolupant és brillant, la llum s'ha de reforçar per ressaltar el cos principal.

 

En el disseny de la il·luminació LED del paisatge de la construcció, es pot dividir en els següents passos:

 

4 Determineu l'efecte d'il·luminació desitjat

 

Els edificis poden variar depenent de la seva aparença i poden tenir efectes d'il·luminació diferents, o més uniformes, o forts canvis de llum i ombra; també pot ser un rendiment més pla, o un rendiment més viu, d'acord amb les propietats de l'edifici per decidir.

 

5 Seleccioneu l' accessori d'il·luminació adequat

 

En general, el tipus quadrat de l'angle de distribució de la llum lleugera és més gran; la llum circular és angular; l'efecte d'il·luminació de gran angular és més uniforme, però no és adequat per a la projecció de llarg abast; Llums angulars per a projecció de llarga distància, però a prop d'utilitzar quan la uniformitat és baixa.


Un parell de:Desenvolupament de LED Següent:8 habilitats per ensenyar a distingir els avantatges i desavantatges dels llums LED