Anàlisi de la influència de la placa de Circuit en qualitat de llum LED

- Jul 08, 2017-

Placa de circuit és un gran impacte en el rendiment de llums LED, la cartolina comú, placa semi-de vidre, tot placa de vidre,Planxa d'alumini, així com una cara-doble subdivisió.


Des del punt de vista de cost, el cost de les dues primeres són els més baixos, la placa d'alumini més car.

Ara s'utilitza la competició de preu tan intens, molts fabricants triar una ona mitja Junta, després de tot, cartró de baix rendiment, però hi ha algunes. Tauler de fibra de mitja ona, part de la fibra de vidre i alguns són fibra o cotó resina alta pressió alta temperatura síntesi química.


La fibra de vidre tot és tot fibra de vidre i alt calor resistència epoxi compost resina síntesi, amb coeficient d'absorció, aïllament acústic, aïllament tèrmic, protecció del medi ambient, ignífugs i altres característiques, aïllament elèctric rendiment és estable, escalfar, actuació d'ona mitja pensió és bona, especificacions altes de la Junta de fibra de vidre tot fins i tot pot ser comparables a la placa d'alumini.


La placa d'alumini és mainly excel·lentdissipació de calor, apte per aIl·luminació LEDneEDS d'aquesta característica, làmpades LED alta potència amb planxa d'alumini més, però la placa d'alumini no pot fer el forat.


Un parell de:Certificació del producte de il·luminació LED nacional Següent:Portat llum 59 estalvi energètic llum