Un pou - la il·luminació de l'hotel americà conegut

- Mar 04, 2017-
(1) hall d'entrada

El vestíbul és la façana de l'hotel i també és la "finestra", característiques del vestíbul de l'hotel clarament depès de l'arquitectura, i l'hotel té el mateix estil del vestíbul de tot el món, donant als clients una profunda impressió. Il·luminació de la sala, sens dubte, portarà visitants per al primer impacte visual. La zona és llum relativament simple, la combinació de downlight i llum de paret, estil llum de paret i l'estil d'il·luminació interior consistent amb el vestíbul i el vestíbul estan estretament vinculats, la integració estil d'il·luminació.


(2) Il·luminació de vestíbul

D'acord amb les característiques del vestíbul i l'estació total i la qualitat del servei dels cambrers, els convidats, naturalment, donar a l'hotel per jutjar el nivell de la ment. Visual il·luminació del vestíbul és d'aproximadament 200LX, el que equival al nostre nivell. L'àrea total de taula de servei a causa de la registre d'entrada i de negocis de sortida, l'ús de la il·luminació general regional i il·luminació local, vegeu la Figura 4, el nivell visual d'il·luminació en 300LX o així. Tipus d'il·luminació imatge vestíbul és funció de taula de servei en general relativament simple, combinat amb els canvis en el nivell del sostre de l'efecte d'il·luminació de la rica coordinació, i en particular, el més destacat. Vestíbul els llums principals estan decorades amb llums d'aranya, combinat amb sostres de color groc daurat, i el vestíbul és magnífica; combinat amb lluminàries, caixes de llum i així successivament.


(3) il·luminació de l'habitació

L'habitació d'hostes és el cor de l'hotel, i per als convidats de lluny, l'habitació de convidats és la llar temporal dels convidats. Aquesta "casa" té la funció de: dormitori, estudi, sala d'estar, de manera que la il·luminació de l'habitació tingui plenament en compte aquests factors. La Figura 5 mostra que l'habitació de l'hotel és estil d'il·luminació molt simple, per a un hotel d'alt nivell és un retorn racional? El llum de nit amb la funció principal del llum, al mateix temps per a la lectura temporal, també es pot utilitzar com a il·luminació de fons a la televisió, el llum té dues fonts de llum, fàcil d'utilitzar. Per desgràcia, el llum de nit no té cap funció d'atenuació. Escriptori amb un enfocament en la il·luminació de la taula, l'ús de llums LED, 5 de atenuació. Sala de mirall de tocador en realitat no hi ha il·luminació local, més enllà del disseny convencional 2. El sofà és la zona de convidats, l'ús del llum de peu, per a la pràctica habitual.


(4) les característiques d'il·luminació

1) habitació amb llums menys fixos.

Il·luminació de l'habitació és només un llum fixa, en canvi, un gran nombre de làmpades mòbils, com ara llums de taula, llums de peu, i fins i tot llegir els focus o làmpades de lectura no ho són.

2) font de llum LED utilitzat gradualment

Com es va esmentar anteriorment, la taula d'escriptori en el llum d'escriptori té una funció de regulació de 5 nivells, modelat simple, modern, però no en harmonia amb l'estil de l'habitació.

Altres llums són també una gran quantitat d'ús de LED, font de llum ambient per a la producció de Philips 11W, 2700K font de llum LED, flux lluminós de 850lm.

3) la llum de colors càlids són els colors principals

Hotel de font de llum temperatura de color constant, al voltant de 3000K o menys, per crear un ambient càlid.

4) Sense interruptor d'estalvi d'energia

Habitació no es posa l'interruptor d'estalvi d'energia, en realitat per a l'hotel de 4 estrelles!

5) No hi ha un sistema de regulació o gestió de les sales del sistema

No existeix un sistema de regulació per a un hotel d'alta qualitat realment increïble!

 

Amb tot, l'hotel és una il·luminació més concisa, l'estalvi d'inversió. Però l'estil de decoració de luxe sense perdre.


Un parell de:La tendència de les llums LED de fàbrica Següent:LED d'il·luminació lineal està creixent en el mercat de la il·luminació LED