Un breu anàlisi de la il·luminació de l'hotel i evolució futura

- May 18, 2017-

Hotel de requisits d'il·luminació espai d'anàlisi

Aquestes normes són diferents per a cada empresa, però la lògica és generalment el mateix, com ara Canopy (sostre) en comparació amb l'entrada i l'altra il·luminació regional requerirà una mica més alt, per facilitar els convidats, l'accés del personal de l'hotel.

I un cop a la sala a la zona de recepció, la il·luminació serà relativament alt, perquè només el que els clients poden trobar la direcció en la primera vegada, des d'aquest punt de vista, al passadís que condueix a la zona de transició de la zona de recepció, el llums al virtualment per guiar i dirigir el paper d'aquest punt i el centre comercial al "disseny de la línia" és un principi.

Quan l'hoste és en el registre dels recepcionistes (registre) de tornada a la taula de servei en el següent espai, aquesta vegada en la perspectiva dels clients en tot l'espai de la il·luminació és relativament alt ascensor vestíbul (vestíbul de l'ascensor). Des l'anterior procés de disseny d'il·luminació, ens trobarem que el disseny de la il·luminació de l'hotel de tota la línia seguirà l'objecte perspectiva de serveis per a centrar-se en un nivell d'il·luminació i orientació. Però mentre l'anterior es pot trucar l'èxit de la il·luminació de l'hotel dissenyar-? és clar que no.

Requisits d'il·luminació Hotel de negocis

1, anti-reflex:

Hem d'assenyalar en el punt de disseny il·luminació de l'hotel i l'elecció de les làmpades no apareixen quan la llum, perquè l'hotel, especialment hotel d'alt nivell és sovint l'ambient per atraure, cap detall afectaran a l'atmosfera general de l'espectacle, per la qual la importància de la antienlluernador té no només en la comoditat de l'ull humà, però també relacionat amb la imatge general de l'hotel per construir.

2, la seguretat:

En general, l'ambient de construir sobre la base de l'èxit, la seguretat de l'hotel en el sistema de l'hotel també és molt important, en el qual els llums del pas de passadís, a sota les llums o llums per triar la necessitat d'anar amb compte. Aquests llocs no tenen il·luminació alta, prou per utilitzar, sobretot en el context de la il·luminació global no destrueix a conèixer a la seguretat dels clients i el personal.

3, color de la llum:

El color és bona, la temperatura de color és. Això és particularment important en àrees com ara mirall miralls, restaurants i així successivament al bany. No sé que tots no prestar atenció? Una gran quantitat d'auto-temporitzador estan al davant del mirall, el restaurant completat, aquest punt de fer-ho, serà invisible per augmentar l'exposició de l'hotel.


Un parell de:Per què les llums LED d'estiu es trenquen fàcilment els llums LED d'hivern? Següent:Anàlisi de l'eficiència energètica Nivell de bulb del LED