8 habilitats per ensenyar a distingir els avantatges i desavantatges dels llums LED

- Aug 11, 2017-

Els preus del mercat LED lluiten contra la competència cruel, una gran quantitat de productes no classificats que conté al contrari que l'estalvi energètic LED, la llarga vida, la protecció del medi ambient i un altre valor real, com distingir els avantatges i conseqüències de les llums LED , els següents aspectes:

 

1, vegeu el "factor de potència de la llum" en general: el factor de baixa potència, que indica l'ús de la potència de transmissió, el disseny del circuit no és bo, reduirà considerablement la vida de la llum, el factor de potència és baix, no gaire temps

 

2, vegeu les "condicions de refrigeració de la llum: materials, estructura": la il·luminació LED també és molt important, les mateixes làmpades de potència i la mateixa qualitat de les boles de llum, si les condicions tèrmiques no són bones, les boles de llum a altes temperatures, Gran, la vida de la llum es reduirà.

 

3, vegeu "qualitat de llum de grapa": la qualitat de la llum depèn de la qualitat del xip i de la tecnologia d'embalatge.

 

4, per veure l'ús de la potència de la unitat de la llum, la vida útil de l'alimentació en relació amb altres parts de la llum, la vida és molt més curta, la vida útil de la llum de la vida total, les corbes de llum de la vida teòrica de 5-10 milions d'hores i potència L'esperança de vida de 0.2-3 milions d'hores, el disseny de la font d'alimentació i la selecció de materials determinaran la vida útil de l'alimentació.

 

5, vegeu efecte de llum: la mateixa llum té com a poder, com més gran sigui l'eficiència lluminosa, com més alta sigui la brillantor, la mateixa brillantor, el consum d'energia, més eficient en l'energia.

 

6, vegeu l'eficiència energètica, l'eficiència energètica, com més gran sigui, com més gran sigui la potència, menor serà el consum d'energia, major serà la potència de sortida.

 

7, és veure si compleix els estàndards de seguretat? S'han introduït els estàndards de seguretat de la il·luminació LED de la Xina, d'acord amb les normes nacionals de seguretat per a l'elecció de les làmpades LED.

 

8, és per veure si la màquina fina.

 

Un bon nivell de llum lineal LED , a més dels esmentats aspectes més importants, però també segons diferents usos del medi ambient, tenen diferents requisits tècnics, com humitat, pols, anti-magnètic, antilliscant, etc.


Un parell de:Paisatge arquitectònic Disseny d'il·luminació LED per considerar què? Següent:Il·luminació portada pot estalviar fins a un 85% d'energia