Perfil d'empresa


Whatand #39; s la història?

图片1.png

Shenzhen Keylux Lighting Co, Ltd, establerta el 2010, situat a Shenzhen, on és un centre econòmic de la Xina. KEYLUX és una empresa indústria tecnològica internacional fotoelèctric, enfocar la innovació il·luminació LED, que a recerca i desenvolupar productes diversos llums portats, conté il·luminació comercial, il·luminació industrial i il·luminació de casa. Fabricació de LED d'alta qualitat d'il·luminació distància màxima eficiència energètica.

La nostra fàbrica especialitzada en portava llum lineal, portat perfil, dirigit tubs, portat tires. Més del 90% productes d'exportació a la Europa, Nord-Amèrica, Sud-Amèrica, Oceania, Àsia, Àfrica etc. I cada any, participem en l'exposició per mostrar més recent producte desenvolupat al client, com Varsòvia Polònia il·luminació Fira, Distribu TECH/poder, Lightingandamp; Fira elèctric a Estats Units, Hong Kong, Fira d'il·luminació. Benvingut a conèixer al nostre estand! El producte es troben diferent requisit de país diferent. Els nostres objectius és ser el proveïdor més fiable de llums LED en el món.


Whatand #39; s el Randamp; capacitat D?

图片2.png

Keylux és una empresa d'il·luminació moderna, ens hem especialitzat Randamp; Departament de Damb un tècnic de recerca i desenvolupament equip de professionals amb àmplia experiènciai innovació alt. En el disseny d'un producte, tots els dissenyadors considerar tots els aspectes, color, material, funció, noves tecnologies, productes productes útils, innovador i atractiu. Passem el 20% dels nostres ingressos en el Randamp; D cada any, segons la demanda del mercat, moltes nou disseny producte desenvolupat i obtenir dues patents.